Regel uw aansprakelijkheid !

 

  OpusFlow Disclaimer voor Outlook Versie 4.1
Beperk aansprakelijkheid, conformeer email aan uw huisstijl en adverteer automatisch uw acties of aanbiedingen.
 

faq

Werkt met Outlook 
2000 - 2002 - 2003 - 2007

 
 

Verschillende rechtszaken hebben aangetoond dat de e-mail die werknemers verzenden aansprakelijkheid hiervoor impliceren bij de werkgever., maar er zijn meer redenen om uw uitgaande email te reguleren met OpusFlow Disclaimer for Outlook.

OpusFlow Disclaimer for Outlook is een hulpmiddel om automatisch ieder bericht te voorzien van een centraal in te stellen opmaak, tekst en bedrijfslogo. U heeft geen (Exchange) mail server nodig, alle verwerking gebeurt op de client pc zelf.

Er zijn 3 versies van OpusFlow Disclaimer for Outlook 

  • Company versie type:  Strak of Los

  • Enterprise versie type: Strak of Los

  • Persoonlijke versie (gratis) 

Technische werking:

In Outlook wordt met een setup-programma of het registreren van 2 zgn. DLL's een extra functie toegevoegd. Na het verzenden van een e-mail zal Outlook (afhankelijk van de OutlookDisclaimer versie) het volgende doen:

  1. Op zoek gaan naar het (centrale) instellingen bestand. (voorbeeld)(*)

  2. Bepalen welke gegevens moeten worden toegevoegd en deze inlezen (**)

  3. Het verzonden bericht omzetten naar HTML formaat (***)

  4. De gegevens toevoegen. (resultaat)

(*) voorbeeld van INI op basis van puur html: HTML Tabel met logo
(*) Alleen disclaimer text invoegen: Simple example 
(*) Speelse handtekening en disclaimer. Preview en INI
(*) Eenvoudige variant Preview en INI

 

 

(**) Veel van de gegevens die persoonsafhankelijk zijn zoals naam, functie, en e-mail adres zijn al bekend bij de Exchange-server of Active directory en kunnen daar door OpusFlow Disclaimer for Outlook worden uitgelezen. Het is zelfs mogelijk om html geformateerde tekst (bijv. speciale aanbiedingen voor uw klanten) per gebruiker in de Active Directory velden te specificeren.

(***) Als het email formaat rtf of plain text is dan vindt conversie plaats naar HTML met een vast lettertype. Html berichten worden niet geconverteerd maar behouden hun opmaak terwijl de disclaimer / logo / bedrijfsgegevens worden toegevoegd.

Versies:

type:  Strak
Maakt altijd alleen gebruik van het centrale instellingenbestand en logo. Op het moment dat het centrale instellingenbestand niet gevonden wordt zal de e-mail niet worden verzonden. De e-mail wordt opgeslagen in de conceptenmap en kan later alsnog worden verstuurd als de centrale instellingen gelezen kunnen worden

type:  Los
Maakt gebruik van het centrale instellingenbestand maar schakelt over op een instellingenbestand en logo dat op de lokale harde schijf staat als het centrale bestand niet kan worden gevonden. Gebruikers kunnen dit lokale bestand zelf aanpassen.

Persoonlijke versie (gratis - geen tel. support!)
Maakt altijd gebruik van een instellingenbestand en logo dat lokaal op de harde schijf van de pc staat. Download (1,9 mb).
instructie:
[start de setup. Vervang na installatie  Logo.gif in c:\outlookdisclaimer en pas het instellingenbestand aan uw wensen aan.]
Deze versie toont een reclame url voor Outlookforms.nl helemaal onderaan het bericht die in de betaalde versie niet getoond wordt.
Verwijderen van het programma door OutlookDisclaimer.dll uit de system32 directory te verwijderen.

Aanschaf:

De Company versie kost 450 euro per bedrijf voor een onbeperkt aantal gebruikers zolang deze hetzelfde centrale instellingenbestand gebruiken. 
Bestellen is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@opusflow.nl onder vermelding van uw naam, bedrijfsgegevens en het unc-pad naar de share van het centrale instellingenbestand. (unc-pad = \\servernaam\sharenaam)
Vergeet niet te vermelden of u type strak of type los wilt bestellen.

De Enterprise versie is identiek aan de Company versie maar kan binnen meerdere vestigingen van het bedrijf gebruikt worden. De Enterprise versie maakt daarvoor gebruik van een Drive Letter (bijvoorbeeld Z:\)  om de centrale configuratie te vinden.

U kunt ook on-line bestellen .

Test eerst de gratis versie voor u tot aanschaf overgaat. Retourneren van de software is niet mogelijk. 

Deinstallatie:

In control panel - software, de uninstaller draaien of OutlookDisclaimer.dll uit system32 verwijderen.

 Opusflow b.v
Schenkeldijk 10
3284 LN Zuid Beijerland

tel : 0186-669194
mail: info@opusflow.nl